Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn superottelu lähestyy! – Tyson Fury vannoo välttävänsä toisen raskaansarjan mestarin virheet: “En tee tuollaisia juttuja”

Tyson Fury nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Francis Ngannoun ja Tyson Furyn välinen superottelu lähenee. Miehet astuvat kehään Saudi-Arabian Riadissa tämän viikon lauantaina. Fury kertoi mietteitään tulevasta vastustajastaan.

WBC:n raskaansarjan mestari Tyson Fury lähtee lauantain megaotteluun selvänä ennakkosuosikkina. Ammattilaisnyrkkeilydebyyttinsä tekevä Francis Ngannou ei ole ottelun ennakoissa saanut kovinkaan suurta luottoa asiantuntijoilta tai faneilta. Moni epäilee, että entinen UFC:n raskaansarjan mestari kestäisi koko ottelua Furyn käsittelyssä.

Fury itse ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan lähde otteluun takki auki.

– En katso Ngannoun ohi. En katso eteenpäin muita otteluita tai sekaannu nyrkkeilypolitiikkaan, mies totesi.

Furylla on sopimus lyötynä lukkoon jo seuraavasta ottelusta Oleksandr Usykia vastaan, jossa on pelissä kaikki neljä raskaansarjan mestaruusvyötä. Miehen keskittyminen on kuitenkin juuri nyt täysin Ngannou-ottelussa.

Fury muisteli Anthony Joshuan yllätystappiota vuonna 2019 ja vannoi välttävänsä maanmiehensä virheet.

– Muistan muutama vuosi sitten, kun Anthony Joshua oli New Yorkissa nyrkkeilemässä pientä tuntematonta Andy Ruiz Jr:ää vastaan, mutta hän pystyi puhumaan vain Deontay Wilderin ottelusta. Hän ei keskittynyt edessä olleeseen pieneen lihavaan kaveriin ja jäi lopulta jalkoihin! En tee tuollaisia juttuja, Fury vannotti BoxingScenen mukaan.

– Minua ei kiinnosta vaikka Usyk olisi seuraamassa ottelua kehän reunalla. Keskityn vain edessäni olevaan jättiläiseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit