Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lähde: NBA:n tähtisikermälle loistavia uutisia – Pistelinko pitkään jatkosopimukseen!

Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks vs. Boston Celtics
AOP

Milwaukee Bucks on saanut tuoreiden raporttien mukaan tärkeitä uutisia sopimusrintamalta. Joukkueen suurimman tähden, Giannis Antetokounmpon kerrotaan raapustaneen nimensä pitkään jatkodiiliin.

Milwaukee Bucksin supertähti Giannis Antetokounmpo on allekirjoittanut kolmen vuoden ja 186 miljoonan dollarin jatkosopimuksen, lähteet kertovat.

Aikaisemmin tänä vuonna “Greek Freak” kertoi odottavansa ensi vuoteen ennen uuden sopimuksen tekemistä, sillä hän olisi voinut allekirjoittaa valtavan viisivuotisen jatkosopimuksen vuonna 2024.

Antetokounmpo sai Bucksin seurajohdon todennäköisesti hieman huolestumaan, kun hän myönsi elokuussa New York Timesin haastattelussa, ettei allekirjoittaisi uutta sopimusta, ellei tuntisi organisaation olevan yhtä sitoutunut kuin hän itse toisen mestaruuden voittamiseen. Bucks juhli NBA:n voittoa vuonna 2021.

Vastauksena Bucks teki huikean kaappauksen hankkimalla Damian Lillardin ja vakiinnutti näin asemansa yhtenä, ellei jopa suurimpana suosikkina voittamaan mestaruuden tällä kaudella.

Antetokounmpon kolmivuotiseen diiliin on CNN:n mukaan kirjattu optio myös neljännestä kaudesta. Näin ollen miehen on määrä jatkaa Bucksin paidassa vähintään Lillardin sopimuksen keston ajan.

Paperilla Milwaukeen nippu näyttää todella kovalta. Antetokounmpo ja Lillard kuuluvat liigan parhaimpien pelaajien joukkoon, mutta on eri asia, miten miesten yhteispeli lähtee toimimaan parketilla.

NBA-kausi pyörähtää käyntiin ensi yönä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo