Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n superottelu peruttu! – Raskaansarjan mestari sivuun kuukausiksi

Jon Jones
AOP

Jon Jones ei puolusta raskaansarjan mestaruuttaan parin viikon päästä UFC 295 -tapahtumassa loukkaantumisen takia.

UFC 295 -tapahtuman ohjelma laitetaan uusiksi, sillä raskaansarjan mestari Jon Jones on loukkaantunut ja joutuu jättämään tapahtuman välistä.

Jonesin oli määrä puolustaa illan pääottelussa raskaansarjan mestaruusvyötään Stipe Miocicia vastaan. Tätä superottelua ei siis tulla näkemään.

UFC-pomo Dana White vahvisti Jonesin loukkaantumisen sosiaalisen median videolla.

– Jon Jones treenasi eilisiltana ja loukkaantui. Hän paini ja repi jänteen, joka yhdistää rintalihaksen luuhun, irti luusta. Kahdeksan kuukautta sivussa, hän joutuu leikkaukseen. Hän on ulkona, White vahvisti videolla.

Jonesin loukkaantumisen myötä Jiri Prochazkan ja Alex Pereiran välinen kamppailu keskisarjan mestaruudesta nousee illan uudeksi pääotteluksi. Varaottelijaksi UFC 295 -tapahtumaan asetettu Sergei Pavlovich ottelee puolestaan illan toisessa pääottelussa Tom Aspinallin kanssa raskaansarjan väliaikaisesta mestaruudesta.

Miocicia ei siis nähdä kehässä parin viikon päästä lainkaan. Selvää ei ole, tarjottiinko Jonesin tavoin eläkoitymishuhujen kohteena olleelle amerikkalaisottelijalle mahdollisuutta otella raskaansarjan väliaikaisesta mestaruudesta. Ja mikäli tarjottiin, miksi mies kenties päätti mahdollisuuden hylätä.

Jonesin eläköitymisellä ollaan huhuttu jo pidemmän aikaa ja nähtäväksi jääkin, nähdäänkö supertähti vielä pitkän toipumisjakson jälkeen kehässä.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana White (@danawhite)

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit