Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hurjat puolivälierät! – Wienin turnauksessa lähes täydellinen kaavio

Alexander Zverev
AOP

Itävallan pääkaupungissa Wienissä pelataan tällä viikolla vuoden viimeisiä ATP-500 -tason turnauksia. Turnauksessa on jäljellä enää kahdeksan parasta pelaajaa ja perjantaina on luvassa puolivälierät. Turnauksessa on jaossa yhteensä reilut 2,4 miljoonaa euroa palkintorahaa. Puolivälieriin pääsy tuottaa pelaajille jo vähintään 66 tuhannen euron tienistit.

Wienin ATP-500 -turnauksessa perjantai on puolivälieräpäivä. Puolivälierissä nähdään historiallisesti lähes täydellinen kaavio, sillä mukana on kahdeksasta kärkisijoitetusta pelaajasta seitsemän pelaajaa, mutta vain yksi sijoittamaton pelaaja. Turnauksessa kuudenneksi sijoitettu Tommy Paul tippui jatkosta Borna Gojoa vastaan toisella kierroksella, joka rikkoi täydellisen kaavion.

Kroatian 25-vuotias Gojo kohtaa puolivälierässä neljänneksi sijoitetun Kreikan Stefanos Tsitsipasin, jonka kausi on ollut vaikea aina elokuun alusta lähtien. Tämän ottelun voittaja kohtaa välierässä voittajan venäläisten välisestä ottelusta, jossa Wienin turnauksen hallitseva mestari, ykkössijoitettu Daniil Medvedev kohtaa puolivälierässä  olympiahopeamitalisti Karen Khachanovin. Khachanov on turnauksessa sijoitettu kahdeksanneksi.

Kakkossijoitettu Italian Jannik Sinner kohtaa seitsemänneksi sijoitetun Yhdysvaltain Frances Tiafoen. Tiafoe urakoi kolmieräisen toisen kierroksen ottelun Ranskan kokenutta Gael Monfilsia vastaan, kun taas Sinner murskasi maanmiehensä Lorenzo Sonegon toisen kierroksen ottelussa.

Päivän neljännestä puolivälierästä voidaan odottaa huimaa otatusta, kun pelityyliltään hyvin samanlaiset kaverukset eli Saksan Alexander Zverev ja Venäjän Andrey Rublev kohtaavat toisensa. Rublev on sijoitettu kolmanneksi, kun taas Zverev viidenneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis