Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-nousukas väittää mestarin häätäneen hänet saliltaan: “Hän kertoi, etten ollut enää tervetullut”

Leon Edwards
AOP

Ian Garry on noussut kaikessa hiljaisuudessa kohti UFC:n välisarjan kymmenen kärkeä. Irlantilaisottelija harjoitteli aiemmin samalla salilla Leon Edwardin kanssa, mutta tuli omien sanojensa mukaan heitetyksi ulos kyseisestä ympäristöstä.

Ian Garry palaa 16. joulukuuta oktagoniin neljän kuukauden tauon jälkeen, kun vastaan asettuu Vicente Luque. Lupaava irlantilainen kaatoi edellisessä ottelussaan yksimielisellä tuomaripäätöksellä Neil Magnyn. Voiton myötä “The Future” murtautui vihdoin välisarjan kymmenen kärkiottelijan joukkoon.

Kaikki ei ole tästä huolimatta kuitenkaan sujunut Garryn toivomalla tavalla viime aikoina, sillä mies kertoo tulleensa heitetyksi ulos pitkään käyttämältään salilta. Garry kertoo, että tämän takana on välisarjan mestaruutta hallussaan pitävä Leon Edwards.

– Leon Edwardsin valmentaja pyysi, etten enää palaisi Renegadelle harjoittelemaan. Hän kertoi, etten ollut enää tervetullut sinne. Minun on aseteltava sanani viisaasti. Salilla vallitsi hyvä energia. Leonilla ja hänen valmentajallaan oli kuitenkin ongelmia sen kanssa, että harjoittelin siellä.

– Hän (Edwards) ei halunnut minkäänlaista epävarmuutta salillaan, jota en täysin ymmärrä. Tiedän, että kuulumme molemmat kymmenen kärkeen, mutta en ole hänelle uhka tällä hetkellä, sillä en ottele vyöstä.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit