Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Ratkaistaanko nyrkkeilyn raskaansarjan kiistaton mestari joulukuussa? – Tätä mieltä Furyn promoottori on ottelun ajankohdasta

Frank Warren uskoo, että Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin ottelua lykätään
AOP

Nyrkkeilyn jättiläisten, Tyson Furyn ja Oleksandr Usyksin, välistä ottelua raskaansarjan kiistattomasta mestaruudesta tullaan tuskin enää tämän vuoden puolella näkemään, epäilee Furyn promoottori Frank Warren.

Tyson Fury voitti jakautuneilla tuomariäänillä Francis Ngannoun lauantai-iltana Saudi-Arabiassa. Gypsy Kingin WBC:n mestaruusvyö ei ollut tuossa ottelussa panoksena.

Moni nyrkkeilyfani ja asiantuntija piti ottelun päätöstä vääränä ja vaikka ottelun jälkipyykki vielä jatkuukin, on Fury jo suunnannut katseensa eteenpäin. Miehellä on nimittäin sovittuna ottelu raskaansarjan kiistattomasta mestaruudesta ukrainalaista Oleksandr Usykia vastaan.

Raskaansarjan kolmea muuta mestaruusvyötä hallussaan pitävän Usykin ja Furyn välistä ottelua huhuttiin jo joulukuun 23. päivälle. Nyrkkeilypromoottori Frank Warren epäilee kuitenkaan, että superottelua käytäisiin niin pian.

– Meidän piti pitää se 23. joulukuuta. Epäilen, että niin kävisi kuitenkaan nyt.

– Tyson ei voi lähteä leirille tuollaisen rankan ottelun jälkeen. Siihen on kahdeksan viikkoa, Warren tuumi.

Ngannou pisti Furyn tosiaankin koville lauantaina, eikä ottelu ollut läpihuutojuttu niin kuin ennakolta hieman odotettiin.

– Hän tarvitsee ainakin vähän aikaa saadakseen itsensä ja kehonsa takaisin kuntoon. Antaa sen parantua. Sitten leirille. Se alkaa ensi vuoden alussa, Warren ennakoi.

Usyk ei ilmeisesti ole mielissään Furyn-leirin suunnitelmista lykätä ottelua.

– Meillä on sopimus, jonka mukaan ottelun on tapahduttava 23. joulukuuta. Fury vapauttakoon ensin mestaruusvyönsä, sitten hän voi levätä, ukrainalainen heitti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit