Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-ikoni hehkuttaa nyrkkeilyn superottelun antia: “Tämän jälkeen ei ole mitään ongelmia…”

Conor McGregor
AOP

Conor McGregor hehkuttaa Francis Ngannoun suoritusta viikonloppuna Tyson Furya vastaan käydyn ottelun jälkeen.

Entinen UFC:n raskaansarjan mestari Francis Ngannou käytti Tyson Furya lattiassa, mutta hävisi kamppailun niukasti erimielisellä tuomaripäätöksellä lauantaina Saudi-Arabiassa.

UFC:sta tuttu Conor McGregor kehui Furyn kestäneen Ngannoun voiman, eikä näe tämän seuraavan vastustajan Oleksandr Usykin aiheuttavan samanlaista vaaraa heidän titteliottelussaan.

– Sanonpa vain, että raskaansarjan nyrkkeily on mahtavaa, johon Ngannou tuo oman lisänsä. Tämän jälkeen ei ole mitään ongelmia järjestää Ngannou vastaan (Anthony) Joshua tai Ngannou vastaan (Derek) Chisora, McGregor tuumi MMA Junkien mukaan.

– Ngannou onnistui hyvin ja osoitti olevansa vakavasti otettava haastaja. Tyson osoitti todellista kestävyyttä, voi hyvä Luoja sentään.

– Usyk on hieman kysymysmerkki, mutta en usko, että hän on yhtä voimakas kuin Ngannou. Ngannou on lähettänyt päitä kattoon vapaaottelussa. Näittekö nuo hänen lyömänsä alakoukut?

– Tämä oli upea ottelu. Francis oli vahva, järjestelmällinen ja kärsivällinen. Tyson ei tiennyt, mitä oli tulossa ja miten käsitellä vastustajaa tai mitä odottaa, joten hänelle täytyy nostaa hattua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit