Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Onko kahden venäläismestarin ottelu mahdollinen? – “Emme puhu toisillemme”

Artur Beterbiev
AOP

IBF:n, WBC:n ja WBO:n kevyen raskaansarjan maailmanmestari Artur Beterbiev puolustaa yhdistettyjä titteleitään englantilaista Callum Smithiä vastaan Quebec Cityssä Kanadassa 13. tammikuuta.

Artur Beterbievin tuleva yhteenotto entisen superkeskisarjan mestarin, Callum Smithin kanssa on saanut nyrkkeilyfaneilta kohtuullisen hyvän vastaanoton. Kiinnostuksen taso on kuitenkin kaukana mahdollisesta ottelusta toisen venäläisen ja WBA:n kevyen raskaansarjan maailmanmestarin Dmitri Bivolin kanssa.

Beterbiev (19-0, 19 tyrmäystä) vs. Bivol (21-0, 11 tyrmäystä) on ollut jatkuvasti kaikkien nyrkkeilyfanien ja uutisjulkaisujen Fights We Need to See Next Year -listalla sen jälkeen, kun molemmat lunastivat maailmanmestaruudet vuonna 2017. Lähes kuusi vuotta on vierähtänyt ilman, että miehiä on kuitenkaan saatu samaan aikaan kehään.

– Tiedätkö, jos hän on valmis, minä olen valmis. Beterbiev kertoi ProBox TV:n haastattelussa. Kysykää häneltä, jos näette hänet täällä (Riadissa, Saudi-Arabiassa). Olen nähnyt hänet, mutta emme puhu toisillemme. Kysykää häneltä, haluaako hän ottelun.

Bivol ja Beterbiev olivat molemmat paikan päällä seuraamassa Tyson Furyn ja Francis Ngannoun välistä superottelua.

– Tietenkin, jos voimme järjestää ottelun täällä vöiden yhdistämistä varten, se olisi hyvä, Beterbiev tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit