Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Voiko tämä ottelu toteutua? – McGregorin paluusta hurjia huhuja!

Conor McGregor
AOP

Conor McGregorin huhuttua paluuta ei olla vieläkään nähty. Irlantilaisottelija ei ole astunut kehään kahteen vuoteen. Kevytsarjan mestaruusvyötä hallussaan pitävä Islam Makhachev ei usko, että McGregorin kannattaa haaveilla titteliottelusta kovinkaan pian.

Conor McGregor otteli edellisen kerran vuoden 2021 heinäkuussa, jolloin hän mursi jalkansa revanssiottelussa Dustin Poirieria vastaan. Miehet ovat kohdanneet kolme kertaa toisensa oktagonissa ja Poirier on nostanut kätensä ilmaan voiton merkiksi kahteen otteeseen.

McGregorin tiedettiin joutuvan käymään läpi pitkän kuntoutusjakson, mutta harva odotti, että miehen ottelutauko venyy näinkin pitkäksi. Toisinaan uransa lopettamisella vihjaillut irlantilainen kertoi hiljattain The Mirrorille haluavansa nousta kehään pikaisella aikataululla.

– Haluan vain päivämäärän. Oman päivämääräni, kiitos. Siinä kaikki. Olen kuullut puhetta huhtikuusta, joka sopii minulle hyvin. Olisin halunnut otella aikaisemmin, mutta huhtikuu kuulostaa järkevältä ja realistiselta. Minulla on aikaa päästä kuntoon, sillä haluan palata tyylillä.

Kevytsarjan mestari, Islam Makhachev ei usko irkkutähden pääsevän haastamaan häntä.

– Jos hän ansaitseen sen (titteliottelun), niin olen valmis. Hänen täytyy kuitenkin voittaa sitä ennen kolme tai neljä ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit