Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn superottelun ajankohta edelleen ilmassa – Tällöin Usyk haluaisi kohdata Furyn

Oleksander Usyk
AOP

Oleksandr Usyk toivoo Tyson Fury -ottelun toteutuvan helmikuussa.

Nyrkkeilyn jättiläisten, Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin, on määrä otella nyrkkeilyn raskaansarjan kiistattomasta mestaruudesta piakoin. Enää tämän vuoden puolella ottelua tuskin kuitenkaan tullaan näkemään.

Ukrainalaisen Usykin ja Furyn oli alunperin tarkoitus astua kehään 23. joulukuuta, mutta Furyn promoottori Frank Warren totesi viime viikolla pitävänsä tuota aikataulua “epätodennäköisenä”.

Fury otteli vastikää Saudi-Arabiassa Francis Ngannouta vastaan, eikä brittimestari ole Warrenin mukaan kovan ottelun jäljiltä heti valmis uuteen otteluun.

Ammattilaisnyrkkeilydebyyttinsä tehnyt kamerunilais-ranskalainen Ngannou iski Furyn yllättäen ottelun kolmannessa erässä kanveesiin kovalla vasemmalla koukulla.

– Tyson ei voi lähteä leirille tuollaisen rankan ottelun jälkeen. Hän tarvitsee ainakin vähän aikaa saadakseen itsensä ja kehonsa takaisin kuntoon, Warren totesi.

Warren väläytteli ottelun mahdollista ajankohtaa ensi vuoden alkupuoliskolle ja Usyk vaikuttaisi olevan nyt samoilla suunnilla.

– Olin valmis ottelemaan 23. päivä, mutta koska Fury sai viime ottelussa vammoja ja tyrmäyksen, niin luultavasti ottelu siirretään ensi vuoteen, Espanjassa harjoitusleirillä oleva Usyk kommentoi BBC Sportin mukaan.

Ottelun lykkääntyminen ei näyttäisi Usykia turhan paljon painavan. Mies toivoo kuitenkin, että kaksikon välinen ottelu toteutuisi helmikuussa.

– En ajattele Furya lainkaan – ajattelen itseäni, tiimiäni ja perhettäni. Teknisesti, mikään ei muutu. Minulla on vain hieman lisäaikaa joillekin lisäjutuille, ukrainalainen totesi tyynesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit