Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n brassitähti kertoo syitä hurjaan ottelutahtiinsa – Avioero painaa taustalla

Jéssica Andrade vapaaottelija UFC Brasilia
AOP

Pitkän linjan UFC-ottelija, Jessica Andrade on otellut kuluvan kalenterivuoden aikana peräti neljä kertaa. Naisella on edessään vielä yksi ottelu ennen vuoden vaihtumista. Andrade paljastaa, että hurja ottelutahti johtuu hänen avioerostaan, joka on koitunut todella kalliiksi.

Urallaan kolmen eri painoluokan mestaruusvyötä hallussaan pitänyt Jessica Andrade teki pienen tauon jälkeen jälleen nousua kohti UFC:n kirkkainta kärkeä. Andrade otti vakuuttavat voitot Cynthia Calvilloa, Amanda Lemosia ja Lauren Murphya vastaan, jonka jälkeen kaikki näytti hyvältä.

Kolmessa edellisessä ottelussa Andrade on kuitenkin kärsinyt tappiot Erin Blanchfieldille, Yan Xiaonanille ja Tatiana Suarezille. Uransa pisimmän tappioputken keskellä oleva Andrade kohtaa viikonloppuna Mackenzie Dernin ottelussa, joka on hänelle jo kuluvan kalenterivuoden viides.

Brasilialainen kertoo, mitkä syyt ovat painaneet näin hurjan ottelutahdin taustalla.

– Tänä vuonna minulle tuli avioero, joka on vaatinut paljon rahaa lakimiesten ja muiden asioiden maksamiseen, joten päädyin viiteen otteluun. Se on ohi tänä vuonna, jos Jumala suo, ja olen kunnossa. Jouduin käyttämään paljon rahaa asianajajiin Brasiliassa, siellä on liikaa byrokratiaa.

Lähde: MMA Fighting

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit