Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:ssä luvassa todellinen huippuottelu! – Adesanya kertoo mielipiteensä

Israel Adesanya
AOP

UFC:ssä nähdään tulevana yönä mielenkiintoinen huippuottelu, kun Jiri Prochazka ja Alex Pereira nousevat häkkiin. Pereiran useamman kerran urallaan kohdannut Israel Adesanya kertoo oman mielipiteensä ottelusta.

Jiri Prochazka palaa puolentoista vuoden tauon jälkeen kehiin, kun hän kohtaa ensi yönä Alex Pereiran. Tshekkitähti voitti edellisessä ottelussaan Glover Teixeiran näytöstyyliin, jonka jälkeen hänelle etsittiin vastustajaa useammasta suunnasta.

Prochazka kärsi kuitenkin harjoitusleirillä todella vakavan olkapäävamman, joka pakotti hänet pitkäksi aikaa sivuun tositoimista. Loukkaantumisen on kuvailtu olleen UFC:n mittapuulla pahimmasta päästä, joka kertoo kaiken oleellisen.

Prochazka on vihdoin saanut itsensä kuntoon ja lähtee pitkästä tauostaan huolimatta suurena ennakkosuosikkina Pereiraa vastaan. Tätä mieltä on myös Israel Adesanya, joka kuitenkin varoittaa brasilialaisen kyvyistä.

– Perereira on erityinen tapaus. Ei vain ottelijana, vaan myös ihmisenä. Sanon tämän, koska olen kohdannut hänet useasti. Hänellä on kyky nukuttaa kenet tahansa, Adesanya kertoo Sports Illustratedin mukaan.

– Tämä on vaikea ottelu molemmille miehille. Etenkin Jirille, koska Pereiralla on todellinen pommi käytössään. Siitä huolimatta tämä päättyy Prochazkan hyväksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit