Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Uskomaton tyrmäys UFC:n titteliottelussa!: “Hän on pelottava kaveri”

Tom Aspinall voitti UFC:n raskaan sarjan väliaikaisen mestaruuden
AOP

Tom Aspinall tyrmäsi Sergei Pavlovichin UFC:n raskaansarjan titteliottelussa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa ja voitti raskaan sarjan väliaikaisen tittelin.

UFC 295 -tapahtumassa New Yorkin Madison Square Gardenissa nähtiin hurja tyrmäys, kun pikahälytyksellä tapahtumaan kutsuttu Tom Aspinall voitti raskaansarjan väliaikaisen mestaruuden itselleen tyrmäämällä Sergei Pavlovichin vain reilun minuutin ottelun jälkeen.

UFC 295 -tapahtuman pääotteluna piti alunperin olla raskaansarjan hallitsevan mestarin Jon Jonesin ja Stipe Miocicin välinen kamppailu. Jones loukkaantui kuitenkin vain reilu kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, joten korvaavaan otteluun kutsuttiin ottelemaan raskaansarjan väliaikaisesta mestaruusvyöstä Aspinall ja Pavlovich.

Aspinallin ja Pavlovichin välistä ottelua ei pitkään ehditty kuitenkaan seurata, sillä britti Aspinall tyrmäsi venäläisen vain 69 sekunnissa.

– Hän (Pavlovich) on pelottava kaveri. En ole koskaan ollut näin peloissani, mutta minultakin löytyy voimaa ja uskoin itseeni, Aspinall kertoi ottelun jälkeen.

– Olen tehnyt kovasti töitä vuosien ajan, mutta kukaan ei ole tehnyt yhtä kovasti töitä kuin isäni – tämä vyö on omistettu hänelle.

Britti myönsi, että otteluun valmistautuminen pikahälytyksellä oli haastavaa. Britille jäi matkojen ja mediatilaisuuksien jälkeen vain noin kymmenen päivää aikaa valmistautua itse otteluun.

– Jos saat koskaan tilaisuuden tehdä jotain mikä pelottaa sinua, sinun tulisi tehdä se. Nämä ovat olleet hullut kaksi viikkoa, britti myönsi.

– Minulla oli hieman vaikeuksia etäisyyden kanssa, mutta lopulta sain sen kuntoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit