Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Daniel Cormier hehkuttaa tuoretta UFC-mestaria! – “Täysin käsittämätöntä”

Alex Pereira
AOP

Alex Pereiran päätös nousta kevyeeseen raskaaseen sarjaan herätti paljon arvostelua. Moni ei uskonut brassin mahdollisuuksiin, mutta niin vain mies on onnistunut nappaamaan painoluokan mestaruusvyön haltuunsa. Lajilegenda Daniel Cormier on täysin häkeltynyt Pereiran menestyksestä.

Viikonloppuna järjestetyssä UFC 295:ssä nähtiin todellinen jymypaukku, kun Alex Pereira otti vapaana olleen kevyen raskaansarjan mestaruuden tyrmäämällä Jiri Prochazkan.

Tshekkitähti Prochazka lähti kamppailuun selvänä ennakkosuosikkina pitkästä ottelutauostaan huolimatta. Viisaasti otellut Pereira kuitenkin luotti omiin vahvuuksiinsa ja otti voiton kotiin toisessa erässä irronneella tyrmäyksellä.

Näin ollen Pereira pääsi juhlimaan jo uransa toista UFC-titteliä, sillä aiemmin brassi piti hallussaan keskisarjan mestaruusvyötä. Nykyisin asiantuntijatehtävissä toimiva entinen kevyen raskaansarjan ottelija, Daniel Cormier hehkutti Pereiraa ottelun ratkettua.

– Hänellä on uskomaton kyky löytää oikeat paikat iskeä ja sopeutua kohtaamiinsa vaikeuksiin. Hän tuntuu aina löytävän keinot voittaa. Tämä mies on otellut 11 kertaa vapaaottelu-urallaan ja seitsemän kertaa UFC:ssä. Hän on voittanut kaksi mestaruutta, joka on täysin käsittämätöntä, Cormier tuumi Yahoo Sportsin mukaan.

– Vielä hienompaa on nähdä Glover Teixeiran (Pereiran valmentaja) reaktio Pereiran tehdessä jotain uskomatonta. Rakastan heidän välistä suhdettaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit