Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-jyrä luottaa veteraanin mahdollisuuksiin: “Uskon, että hän voittaa Paddyn”

Tony Ferguson, UFC.
AOP

UFC-ottelija Bobby Green uskoo, että Tony Fergusonilla on kaikki mahdollisuudet Paddy Pimblettiä vastaan kaksikon tulevassa kohtaamisessa.

UFC:ssä nähdään joulukuun puolivälissä mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Paddy Pimblett ja Tony Ferguson nousevat oktagoniin. Valtavalla pöhinällä vapaaottelumaailman huipulle noussut Pimblett on selkeä suosikki, sillä hän on voittanut kaikki neljä otteluaan UFC:ssä. Englantilaisen vapaaottelurekordi näyttää kokonaisuudessaan 20 voittoa ja kolmea tappiota.

Lajilegendoihin lukeutuva Ferguson on puolestaan ajautunut kuuden ottelun tappioputkeen. Aikoinaan Khabib Nurmagomedovin suurimpana haastajana pidetty yhdysvaltalainen on näyttäynyt paikoitellen täysin loppuun palaneelta.

Fergusonin aiemmin tänä vuonna voittanut Bobby Green uskoo silti tämän mahdollisuuksiin Pimblettiä vastaan.

– Kaikki kertovat Fergusonille, että hänen tulisi jäädä eläkkeelle. Hän eläköityy silloin, kun hänestä itsestään tuntuu.

– Minä ottelin Tonya vastaan, joten tiedän, mihin hän pystyy. Vaikka hallitsin kamppailua, hän ei suostunut missään vaiheessa luovuttamaan. Hän osoitti suurta taisteluasennetta ja niin kauan kuin sitä löytyy, kaikki on mahdollista. Uskon, että hän voittaa Paddyn.

Pimblett ja Ferguson astuvat kehään joulukuun 16. päivänä Las Vegasissa.

Lähde: Sherdog

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit