Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Onko tässä tuoreen UFC-mestarin seuraava vastustaja? – Sanasota valmis: “Hän haluaa nauttia muiden menestyksestä”

Alex Pereira, UFC.
AOP

UFC:n kevyen raskaansarjan mestaruusvyön hiljattain napannut Alex Pereira viittaa olankohautuksella Khamzat Chimaevin lähettämään haasteeseen. Pereiran mielestä Chimaev etsii vain oikotietä titteliotteluun.

Alex Pereira on nostanut pfrofiiliaan valtavasti lyhyessä ajassa. Brasilialaisottelija piti aiemmin välisarjan mestaruusvyötä hallussaan, mutta hävisi titteliottelun Israel Adesanyalle. Pereira ei halunnut jäädä enää samaan painoluokkaan, vaan päätti lähteä kokeilemaan rahkeitaan kevyeen raskaaseen sarjaan.

Ensimmäisenä vastaan asettunut Jan Blachowicz kukistui tuomariäänillä, jonka jälkeen Pereira pääsi ottelemaan vyöstä Jiri Prochazkaa vastaan. Brassitähti vei kamppailun nimiinsä tyrmäyksellä, joka jakoi vahvasti mielipiteitä lajiväen parissa, sillä ottelun keskeytystä pidettiin ennenaikaisena.

Yhtä kaikki, Pereira on painoluokan hallitseva mestari ja mies onkin saanut viime aikoina kuunnella haasteita monesta suunnasta. Yksi nimekkäimmistä ottelijoista, joka haluaa nousta häkkiin Pereiran kanssa, on Khamzat Chimaev.

Pereira ei ole kuitenkaan kovinkaan innoissaan Chimaevin mahdollisesta kohtaamisesta.

– Kun voitin välisarjan mestaruuden, hän halusi otella kanssani. Tarjosin hänelle mahdollisuutta otteluun kevyessä raskaassa sarjassa, mutta hän kieltäytyi. Ymmärsin tuolloin, että hän haluaa vain oikotien titteliotteluun. Hän haluaa nauttia muiden menestyksestä, Pereira lataa Sherdogin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit