Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n kassamagneetilta uusi aluevaltaus? – “Hänen liittymisensä olisi unelma”

Conor McGregor
AOP

Bare Knuckle Boxing organisaation presidentti David Feldman haluaisi nähdä Conor McGregorin ottelevan paljain käsin. Irlantilaislegenda tunnetaan BKFC:n fanina, mutta hänellä on edelleen voimassa oleva sopimus vapaaottelujärjestö UFC:n kanssa.

BKFC:n puheenjohtaja David Feldman haluaisi Conor McGregorin kilpailevan joskus hänen promootiossaan.

McGregor on osoittanut kiinnostusta lajia kohtaan, ja hänet nähtiin huhtikuussa BKFC 41 -tapahtumassa, jossa Mike Perry otti toisen erän tyrmäysvoiton entisestä UFC:n keskisarjan mestarista Luke Rockholdista. Ottelun jälkeen McGregor asteli kehään BKFC:n mestaruusvyö olallaan ja vaihtoi muutaman sanan Perryn kanssa.

Monet entiset UFC-tähdet, kuten Perry, Rockhold, Paige VanZant, Chad Mendes ja Eddie Alvarez ovat astuneet BKFC-kehään, ja McGregorin lisääminen tuohon listaan olisi Feldmanille unelmaskenaario.

– Paljain käsin nyrkkeilyä pidetään irlantilaisena urheilumuotona. McGregor on irlantilainen ottelija ja hän osaa nyrkkeillä. Hän osaa lyödä ja sopisi tyylinsä puolesta tänne täydellisesti. Kukapa ei haluaisi nähdä McGregoria BKFC-kehässä? Tämä on niin aitoa kuin vain voi olla.

– Uskon, että hän todella haluaisi sitä, kuten fanitkin. Hänen liittymisensä olisi unelma, mutta unelmilla on tapana toteutua.

Lähde: MMA Junkie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit