Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Joulukuun UFC:ssä todellista tähtiloistoa – Covington uhoaa: “Vien vyön takaisin Amerikkaan”

Colby Covington, UFC.
AOP

Leon Edwards ja Colby Covington iskevät yhteen tulevassa UFC 296-tapahtumassa. Covington piikittelee tulevaa vastustajaansa siitä, ettei tämä ollut kiinnostunut kyseisestä ottelusta.

Joulukuun puolivälissä Las Vegasin T-Mobile Arenalla järjestettävä UFC 296 tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen. Tapahtuman pääotteluna nähdään välisarjan mestaruusottelu, jossa vyöstä kamppailevat hallitseva mestari Leon Edwards ja Colby Covington.

Edellisessä ottelussaan Kamaru Usmanin kohdannut Edwards ei ollut kovinkaan mielissään saadessaan kuulla, että Covington on hänen seuraava vastustajansa. Brittitähden mielestä suulas jenkkiottelija ei ole ansainnut mahdollisuutta titteliotteluun.

Covington vastaa nyt Edwardsille taattuun tyyliinsä.

– UFC 296. Kello käy Leon. Kolme viikkoa jäljellä. Kaikki tietävät, ettet halunnut tätä ottelua. Mutta kuten silloin, kun englantilaiset eivät halunneet antaa meille (USA:lle) vapauttamme, me otimme sen väkisin.

– Joulukuun 16. päivä ei ole erilainen. Vien vyön takaisin Amerikkaan. Ja sinä palaat Britanniaan tyhjin käsin, juniori. Nähdään pian.

Covington nähtiin edellisen kerran tositoimissa viime vuoden marraskuussa, jolloin hän kohtasi Jorge Masvidalin. Covington otti kamppailusta helpon voiton suhteellisen yksipuolisen näytöksen jälkeen.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit