Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Furyn isä huolissaan poikansa kunnosta ennen tulevaa kamppailua: “Tämä on meille selkeä huolenaihe”

Tyson Fury
AOP

Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin on määrä astua kehään ensi vuoden helmikuussa Saudi-Arabiassa. Furyn isä, John Fury on huolissaan, että ottelu tulee hänen pojalleen liian aikaisin.

John Fury on huolissaan siitä, että ensi helmikuussa järjestettävä huippuottelu Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin toteutuu hänen poikansa kannalta liian aikaisin.

Nuorempi Fury oli hiljattain tositoimissa, kun hän astui nyrkkeilykehään MMA:n puolelta paremmin tunnetun Francis Ngannoun kanssa. Fury vei ottelun nimiinsä, mutta kävi kamppailun aikana kertaalleen kanveesissa ja näytti muutenkin olevan todella kaukana parhaastaan.

Tämä sai nyrkkeilijän isän huolestumaan poikansa tulevasta haasteesta.

– Paperille on lyöty päivämääräksi heinäkuun 17. Omasta mielestäni Tyson tarvitsee hieman enemmän aikaa saadakseen kuntonsa ja painonsa kohdilleen, isä-Fury kertoo Daily Mirrorin mukaan.

– Hän ottaa tällä hetkellä enemmän osumia kuin koskaan aiemmin, joka on saattanut lyhentää hänen uraansa. Tämä on meille selkeä huolenaihe. Tyson on esimerkillinen mies, mutta joskus hänen täytyisi käyttää hieman maalaisjärkeä.

– Olen nähnyt hänen kolmessa edellisessä ottelussaan merkkejä tason laskusta. En tarkoita taitoa, vaan voimaa ja fyysistä kuntoa. Hän ei näyttänyt itseltään Saudi-Arabiassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit