Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Onko tässä MMA:n paras raskaansarjan ottelija? – “Nämä ovat selkeitä faktoja”

Tom Aspinall
AOP

UFC:n väliaikaisen raskaansarjan mestaruuden hiljattain napannut Tom Aspinall uskoo olevansa tällä hetkellä painoluokan paras ottelija. Mies ei kuitenkaan halua ottaa laskuihin muun muassa loukkaantuneena olevaa Jon Jonesia.

Tom Aspinall ei väitä olevansa maailman paras UFC:n raskaansarjan ottelija. Omasta mielestään mies on kuitenkin selkeä ykkönen, kun laskuihin otetaan vain aktiivisesti ottelevat urheilijat. Näin ollen englantilainen jättää laskuista muun muassa Jon Jonesin, joka on sivussa todella pitkään vakavan loukkaantumisen takia.

– Nämä ovat selkeitä faktoja, Aspinall kertoi MMA Fightingin mukaan.

– En yritä paaluttaa itseäni. Jon Jones ei ole tällä hetkellä aktiivinen, kuten ei myöskään Francis Ngannou. Tällä hetkellä olen maailman paras raskaansarjan ottelija.

Aspinall otteli reilun kahden viikon varoitusajalla UFC 295 -tapahtumassa, jossa hän sai vastaansa Sergei Pavlovichin, joka oli tyrmännyt kuusi edellistä vastustajaansa ensimmäisessä erässä.

Vastaanotettuaan muutaman lyönnin, Aspinall löysi Pavlovichin leuan ja tyrmäsi hänet 69 sekunnissa, napaten Jonesin poissaolon ajaksi asetetun väliaikaisen tittelin.

Aspinallin seuraavasta vastustajasta ei ole tällä hetkellä vielä minkäänlaista varmuutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit