Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Brittitähdellä kaksijakoiset tunnelmat ennen paluuta: “MMA-fanipohja on niin myrkyllinen”

Paddy Pimblett, UFC.
AOP

Paddy Pimblett palaa takaisin oktagoniin joulukuussa. MMA-legenda Tony Fergusonin kohtaava englantilainen sivaltaa ennen tulevaa otteluaan kannattajia, jotka solvasivat häntä hänen edellisen ottelunsa jälkeen.

Paddy Pimblett ei ole kovin innoissaan kaikesta siitä, mitä hänen paluunsa oktagoniin pitää sisällään.

Joulukuun 16. päivänä “The Baddy” ottelee ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän kohtasi Jared Gordonin UFC 282:ssa. Vaikka Pimblett voitti ottelun yksimielisesti, voitto ei tullut ilman ristiriitoja, sillä lähes kaikki ottelua seuranneet näkivät Gordonin tekevän enemmän kuin tarpeeksi voittaakseen ottelun.

Vastareaktiota pahensi Pimblettin mielipide siitä, että hän voitti ottelun ja Fight of the Night -bonuksen vaatiminen ottelun jälkeisessä haastattelussa.

MMA-yhteisö kääntyi hetkessä täysin häntä vastaan.

– Tämä todella osoittaa, kuinka ailahtelevia MMA-fanit ovat ja kuinka myrkyllisiä ihmiset saattavat olla, Pimblett kertoi MiddleEasyn mukaan.

– Heinäkuussa kaikki rakastivat minua, mutta kun joulukuussa sanoin tiukan ottelun jälkeen mielestäni voittaneeni, ihmiset kehottivat minua riistämään itseltäni hengen. Tällainen on täysin hullua. MMA:n fanipohja on niin myrkyllinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit