Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Anthony Joshualla luvassa vaikea iltapuhde ruotsalaisjättiä vastaan? – “Saattoi tehdä virheen…”

Otto Wallin
AOP

Entisen raskaansarjan maailmanmestarin Anthony Joshuan on määrä otella seuraavaksi ruotsalaista Otto Wallinia vastaan. Vaikka Joshua lähtee kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina, povaa Jarrell Miller hänelle vaikeaa iltapuhdetta.

Anthony Joshua nousee jälleen kehään joulukuun 23. päivä, kun hänen on määrä kohdata Otto Wallin. Suurelle yleisölle hieman tuntemattomampi Wallin on otellut ammattilaisena 27 kertaa (26-1) ja noussut kehään muun muassa Tyson Furyn kanssa.

Fury joutui ruotsalaisen kanssa erittäin koville ja sai ikävännäköisen haavan kasvoihinsa onnistuen kuitenkin lopulta voittamaan pisteillä. Nyt Wallinilla on jälleen kova testi edessään Joshuan kanssa.

Englantilaisen uskotaan vievän kamppailun nimiinsä, mutta Jarrell Miller ei usko hänen pääsevän helpolla Wallinia vastaan.

– Uskon, että ’’AJ’’ saattoi tehdä virheen valitessaan Otto Wallinin seuraavaksi vastustajakseen. Vaikka Wallin ei ole mikään yhden iskun tyrmäyskone, hän on todella kestävä. Hän ei ole luovuttaja, joten Joshualla on edessään vaikea ottelu.

– Herää kysymys, että mikä on Joshuan henkisen kantin laita? Otellessaan Britanniassa hänellä on etu puolellaan, mutta Saudi-Arabiassa tilanne on toinen.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit