Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n supertähti nousee kehään voittamattoman kazakstanilaisen kanssa: “En tiennyt kuka hän oli”

Stephen Thompson, UFC.
AOP

Stephen Thompsonilla on myöhemmin joulukuussa edessään hurja testi, kun hän astuu kehään Shavkat Rakhmonovin kanssa. Thompson paljastaa, miksi hän kieltäytyi aiemmin nousemasta kehään voittamattoman kazakstanilaisen kanssa.

StephenWonderboyThompsonilla on edessä suuri haaste UFC 296 -tapahtumassa. Hänen on voitettava Shavkat Rakhmonov, joka on yksi välisarjan hehkutetuimmista ottelijoista.

Kyseessä on ottelu, josta “Wonderboy” kieltäytyi aiemmin. Mutta se tapahtuu vihdoin 16. joulukuuta sen jälkeen, kun heinäkuinen ottelu Michel Pereiraa vastaan kariutui ja UFC kieltäytyi asettamasta Thompsonia Kamaru Usmania vastaan.

Thompson kertoo nyt, miksi hän aiemmin kieltäytyi nousemasta kehään Rakhmonovin kanssa.

– Kun minua pyydettiin ottelemaan häntä vastaan muutama vuosi sitten, kieltäydyin, koska en tiennyt, kuka hän oli, Thompson kertoo MMA Manian mukaan.

– Hän oli melko tuntematon nimi ja minä olin vielä viiden parhaan joukossa. Oli kavereita, jotka ansaitsivat tuon ottelun enemmän kuin hän.

– Mutta siitä lähtien, kun kuulin hänen nimensä ensimmäisen kerran, pidin häntä silmällä. Tämä kaveri on peto. Näin, mitä hän teki Neil Magnylle ja Geoff Nealille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit