Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n supertähti vastaa tuoreelle mestarille: “On vain yksi Jon Jones”

Jon Jones, UFC.
AOP

Jon Jones antaa oman vastineensa Tom Aspinallille sen jälkeen, kun britti kehotti UFC:tä riistämään amerikkalaiselta raskaansarjan tittelin.

Tom Aspinall voitti raskaan sarjan väliaikaisen vyön tyrmäämällä Sergei Pavlovichin marraskuussa, kun Jon Jonesin tittelin puolustus Stipe Miocicia vastaan peruuntui Jonesin loukkaannuttua.

Väliaikainen mestari haastaisi tyypillisesti seuraavaksi varsinaisen mestarin, mutta UFC on ilmaissut aikeensa järjestää Jones vs. Miocic -ottelun uudelleen. Huolimatta siitä, että Jonesin uskotaan olevan sivussa syksyyn 2024 asti.

Aspinall onkin vaatinut UFC:tä riistämään Jonesilta maaliskuussa voitetun raskaansarjan tittelin, sillä hän katsoo, että tällainen ratkaisu mahdollistaisi painoluokan kehittymisen. Jones ottaa nyt kantaa brittitähden puheisiin.

– Olen kilpaillut mahdollisimman korkealla tasolla jo 15 vuoden ajan. Otteluun valmistavan leirin aikana sain merkittävän vamman, joka vaati leikkausta ensimmäistä kertaa urallani, Jones lataa Yahoo Sportsin mukaan.

– Nyt täällä on uusia tulokkaita, jotka vaativat, että vyöni riisutaan. Nolla voittoa legendoista, nolla tittelipuolustusta ja luulet, että voit pyytää Danalta (White, UFC:n presidentti) palveluksia. Se on hulvatonta.

– Olen nähnyt urani aikana niin monia tyyppejä, joiden piti olla seuraava suuri juttu. On vain yksi Jon Jones, älkää koskaan unohtako sitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit