Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Gilbert Burns kertoo oman näkemyksensä tulevasta titteliottelusta: “He ovat molemmat hyviä painijoita”

Leon Edwards
AOP

Brasilialaisottelija Gilbert Burns uskoo vahvasti, että Leon Edwards tulee nappaamaan voiton myöhemmin tässä kuussa järjestettävässä ottelussa Colby Covingtonia vastaan. Covington haastaa Edwardsin välisarjan mestaruudesta joulukuun 16. päivä.

Las Vegasin T-Mobile Arenalla järjestettävä UFC 296 -tapahtuma huipentuu Leon Edwardsin ja Colby Covingtonin väliseen pääotteluun. Kuten hyvin tiedetään, mestaruusvyöttä hallussaan pitävä Edwards ei ollut kovinkaan mielissään UFC:n päätöksestä valita Covington hänen seuraavaksi vastustajakseen.

Jenkkihaastaja on hävinnyt kahdesti painoluokan entiselle mestarille Kamaru Usmanille, jonka Edwards on puolestaan voittanut kahteen otteeseen. Englantilaistähti ei pidä muun muassa tästä syystä Covingtonia arvoisenaan vastustajana, mutta kaikesta huolimatta miehet nousevat kehään vajaan parin viikon kuluttua.

Välisarjassa niin ikään otteleva Gilbert Burns on luottavainen sen suhteen, että Edwards tulee säilyttämään tittelinsä.

– Luulen, että Colby on Leonille sopiva vastustaja, koska Kamaru Usman menestyi Colbya vastaan hyvin ja hän on vasenkätinen, Burns kertoi BJ Pennin mukaan.

– He ovat molemmat painijoita. Se tulee vaikuttamaan ottelun kulkuun, mutta Leon on todella pitkä. Hänellä riittää ulottuvuutta. Hänen on helppo puolustautua alasvienneiltä ja turvautua pystyotteluun.

“Durinho” jatkoi sanomalla, että hän uskoo Edwardsin olevan vaarallisempi iskijä kuin Usman, ja uskoo Covingtonin yllättyvän “Rockyn” nopeista käsistä. Hän kehui myös Edwardsin tarkkuutta ja voimaa.

– Hänellä on paljon ytyä potkuissa ja lyönneissään. Uskon siis, että Leon voittaa. Siitä ei tule helppoa, mutta uskon, että hän onnistuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit