Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tähti jyrähti itseensä liittyvästä uutisoinnista: “Aion varmistaa, että puheilla on seuraamuksia”

Fernando Alonso, Aston Martin.
AOP

Fernando Alonso ei ilahtunut huhuista, joissa hänen kerrottiin harkitsevan Aston Martinilta lähtemistä. Alonson väitettiin hamuavan paikkaa Red Bullilta. Espanjalaiskuljettaja ottaa voimakkaasti kantaa itseensä liittyvään uutisointiin.

Viime viikonloppuna käydyn Meksikon osakilpailun jälkeen huhut Fernando Alonson ympärillä saivat lisää kierroksia. Espanjalaisen huhuttiin olevan liittymässä ensi kaudeksi Red Bullin vahvuuteen.

Alonso oli median haastateltavana ennen tulevaa São Paulon GP:tä. Kaiken urallaan nähnyt veteraani ei varsinaisesti ollut mielissään itseensä liittyvistä huhuista.

– Nämä ovat normaaleja tallihuhuja, joiden takana on ihmisiä, jotka haluavat vain saada huomiota tai lisää seuraajia. En itse perusta tällaisista puheista. Minä en nauti (huhuista) ollenkaan.

– Kaikki nämä huhut ovat lähtöisin ihmisiltä, jotka eivät istu samassa huoneessa kanssani. He haluavat vain pilailla, vaikka tällaisessa ei ole mitään hauskaa.

Aston Martinin huonot tulokset ovat ruokkineet puheita siitä, että Alonso olisi lähtökuopissa. Mies itse vakuuttaa kuitenkin olevansa täysin keskittynyt nykyisen työnantajansa auttamiseen.

– On selvää, että tällaisia asioita nostetaan pinnalle. Aion kuitenkin varmistaa, että näillä puheilla on seuraamuksia, Alonso tuumi Sky Sportsin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1