Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kohun saattelemana joukkuetta vaihtanut NBA:n supertähti debyytistään: “Tuntui vähän hassulta olla siellä”

James Harden
AOP

Kohupelaaja James Hardenin debyytti uudessa joukkueessaan ei tuonut vielä voittoa.

NBA:n kirkkaimpaan kärkeen lukeutuva James Harden vaihtoi kohun saattelemana maisemaa noin viikko sitten.

Hardenin ja Philadelphia 76ersin välit menivät pahasti solmuun, kun miehen jatkosta joukkueessa ei päästy aivan yhteisymmärrykseen. Mies jätti lopulta 76ersin ovet paukkuen kun joukkue vaihtoi tämän Los Angeles Clippersiin.

Hardenin odotettu debyytti uudessa joukkueessaan nähtiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa, kun Clippers vieraili New York Knicksin luona.

Kun samaan aikaan Hardenin vanha joukkue Philadelphia näyttäisi porskuttavan todella vahvasti ilman entistä tähtipelaajaansa, ei miehen itsensä debyytti ollut ihan yhtä loistokas.

31 minuuttia pelannut Harden pussitti 17 pistettä, nappasi kolme levypalloa ja antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Joukkueena Clippers joutui kuitenkin taipumaan lopulta selvin lukemin 111-97 Knicksille.

– Tuntui vähän hassulta siellä kun ei ole alla yhtään harjoitusottelua tai mahdollisuutta osallistua harjoitusleirille tai mitään, Harden pohjusti ottelun jälkeen haastattelussa.

– Olin periaatteessa vain siellä ja yritin tehdä parhaani. Yritin luottaa koripallovaistoihini ja siihen mitä olen tehnyt viimeiset pari vuotta. Mietin vain peliä ja yritin tehdä siitä mahdollisimman helppoa toisille, mies jatkoi.

Harden jatkaa ensimmäisen voittonsa metsästystä uudessa seurassaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa, kun Clippers kohtaa Brooklyn Netsin.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo