Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Philadelphia 76ersin voittokulku NBA:ssa sai jatkoa – Supertähti uskomattomassa vireessä!

Joel Embiid
AOP

Philadelphia 76ers jatkoi hurjaa alkukauttaan ja nappasi jo viidennen perättäisen voittonsa kaatamalla Washington Wizardsin hurjin luvuin 146-128.

Philadelphian supertähti Joel Embiid oli kentällä lähestulkoon pysäyttämätön. Viime kaudella NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Embiid heitti 48 pistettä – pelaamatta edes ottelun viimeisellä neljänneksellä minuuttiakaan.

29 näistä pisteistä mies paukutti ottelun kolmannella neljänneksellä, jolla tämä oli kirjaimellisesti pysäyttämätön. Embiid upotti neljänneksellä kaikki 10 pelitilanneheittoaan sekä kaikki yhdeksän vapaaheittoaan. 29 pistettä on Philadelphian seurahistorian suurin yhden neljänneksen aikana heitetty pistepotti.

– Se on aika tehokasta, Philadelphian päävalmentaja Nick Nurse myhäili tyytyväisenä ottelun jälkeen.

Embiid on nyt pelannut urallaan 40 peliä, joissa mies on heittänyt vähintään 40 pistettä. Miehen joukkuekaveri Tyrese Maxeyn sanoin, Embiidin voidaan kai todeta olevan ihan “hyvä koripallossa”.

– Se oli vain sen hyödyntämistä mitä oli tarjolla. Pelasimme joukkueena. Tulos näyttää isolta, mutta iso osa pisteistä tuli vain hyvästä flowsta hyökkäyspäässä, Embiid summasi nöyränä ottelusta.

Seuraavaksi Philadelphia isännöi Boston Celticsia. Viimeksi joukkueet ovat kohdanneet viime kaudella itäisen konferenssin finaalien seitsemännessä ottelussa, missä Celtics oli parempi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo