Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelta jykevä aloitus! – Tässä torstain vastustaja

Emil Ruusuvuori nurmikentällä.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori selvitti hienosti tiensä toiselle kierrokselle Helsingissä pelattavassa haastajaturnauksessa. Ruusuvuori kaatoi ensimmäisen kierroksen ottelussaan myöhään tiistaina Belgian kokeneen Joris De Looren. Toisella kierroksella suomalaisen pelit kovenee, kun vastaan asettuu meritoitunut slovakialainen torstaina.

ATP-rankingin 69 tällä hetkellä omaava 24-vuotias Emil Ruusuvuori selvitti Helsingin haastajaturnauksessa tiensä toiselle kierrokselle. Ruusuvuori kaatoi hävityn avauserän jälkeen Belgian Joris De Looren tylysti 4-6, 6-0, 6-1 -lukemin.

Ottelun avauserässä De Loore onnistui ottamaan murron yhdeksännessä pelissä ja syöttämään erän tämän jälkeen nimiinsä. Ruusuvuori antoi heti toisen erän ensimmäisessä pelissä kaksi murtopalloa belgialaiselle, mutta piti syöttönsä. Tämän jälkeen Suomen tennistähti voitti erän nollille. Kolmannessa erässä De Loore piti ensimmäisen syöttönsä, mutta menetti kahdesti syötön putkeen häviten erän 6-1 -lukemin.

Ruusuvuori kohtaa toisen kierroksen ottelussa Slovakian Alex Molcanin. Molcan kaatoi vaiherikkaassa ottelussa Italian Mattia Belluccin avauskierroksella. Molcan vei avauserän 6-0 -lukemin ja hävisi toisen erän 6-2 -lukemin. Päätöserä meni jälleen kahdella murrolla slovakialaiselle 6-1 -lukemin. Kolmieräinen ottelu kesti vain 103 minuuttia.

Torstaina pelattavan toisen kierroksen ottelun voittaja etenee perjantaina pelattaviin puolivälieriin. Siellä vastaan asettuu joko 18-vuotias tshekkilahjakkuus Jakub Mensik tai Intian Sumit Nagal. Mensik kaatoi ensimmäisellä kierroksella kuudenneksi sijoitetun Flavio Cobollin kahdessa erässä.

Keskiviikkona pelataan vielä kolme ensimmäisen kierroksen ottelua. Otto Virtanen aloittaa turnauksen Kazakstanin Denis Yevseyeviä vastaan ja kakkossijoitettu Nuno Borges kohtaa Belgian David Goffinin.

Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja Tomas Machac aloittaa myös turnauksen ja kohtaa Sveitsin Antoine Bellierin. Bellier voitti viime viikolla Saksan mattokentällä pelattavan Ismaningin haastajaturnauksen. Bellier voitti turnauksessa yhteensä seitsemän ottelua, kun sveitsiläinen eteni kisaan karsintojen kautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis