Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kiinan Tianjinissa välieräpaikat jaossa! – Snookerin arvoturnauksessa huimat puolivälierät

Ali Carter voitti German Mastersin.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Kiinan Tianjinissa rankingturnausta. Turnauksen voittajalle on luvassa huima 175 tuhannen punnan ykköspalkinto. Puolivälieriin selvinneet pelaajat tienaavat jo vähintään 22 tuhatta puntaa. Välierään selvinneille pelaajille lyödään 33 tuhannen punnan shekki käteen. Torstain puolivälierät pelataan kahdessa sessiossa.

Kiinan Tianjinin kaupungissa pelataan snookerin rankingturnausta. Torstaina on luvassa puolivälierät. Perjantaina ja lauantaina pelataan välierät, josta voittajat selvittävät tiensä sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun.

Puolivälierissä tarvitaan edelleen kuusi erävoittoa ottelun voittoon, kuten turnauksen aiemmissakin otteluissa. Välierässä täytyy voittaa yhdeksän erää, kun loppuottelussa tarvitaan kymmenen erävoittoa.

Torstain puolivälierien avaussessiossa huimaa turnausta pelaava kokenut skotlantilainen Stephen Maguire kohtaa Pohjois-Irlannin Jordan Brownin. Brown kaatoi Skotlannin historian toiseksi kovimman snookerpelaajan John Higginsin neljännen kierroksen ottelussa. Toisessa otteluparissa kohtaavat Englannin Tom Ford sekä Barry Hawkins. Näiden otteluiden voittajat kohtaavat perjantaina pelattavassa välierässä.

Iltapäivällä pelataan kaksi ottelua. Kiinalaisten välisessä taistossa hurjassa kunnossa tänä syksynä ollut Zhang Anda kohtaa kautta aikain kovimman kiinalaisen snookerpelaajan eli Ding Junhuin.

Toisessa iltapäivän puolivälierässä Ronnie O’Sullivan saa vastaansa Ali Carterin. Miehet ovat kohdanneet toisensa MM-finaaleissa kahdesti. Nämä molemmat finaalit ovat menneet kahdeksankertaiselle snookerin maailmanmestarille.

MM-kisoissa keskinäiset ottelut ovat O’Sullivanille 4-1. Carter on voittanut maailman kautta aikain parhaan snookerpelaajan kahdesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut