Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tianjinin snookerturnauksen välieräparit selville! – Ronnie O’Sullivanille rutiinivoitto

Ronnie O'Sullivan snookerin MM-kisoissa.
AOP

Kiinan Tianjinin kaupungissa pelattava snookerin rankingturnaus on edennyt välierävaiheeseen. Torstaina turnauksessa saatiin puolivälierät pelattua ja turnauksen neljä parasta pelaajaa ovat selvillä. Välierät pelataan kahdessa sessiossa sekä perjantaina, että lauantaina. Loppuottelu pelataan sunnuntaina kahdessa sessiossa.

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Kiinan Tianjinin kaupungissa merkittävää rankingturnausta. Turnauksen voittajalle on luvassa 175 tuhannen punnan palkintoraha. Turnauksen hallitseva mestari oli Judd Trump, joka tippui kolmannella kierroksella jatkosta.

Torstaina turnauksessa vietettiin puolivälieräpäivää, kun luvassa oli neljä ottelua. Yksi neljästä ottelusta venyi aina 11. erään asti ja se oli Pohjois-Irlannin Jordan Brownin sekä Skotlannin Stephen Maguiren välinen kamppailu. Brown eteni ottelusta välierään 6-5 -voitolla ja kohtaa Tom Fordin. Ford kaatoi omassa puolivälierässään torstaiaamuna Suomen aikaa Barry Hawkinsin 6-4 -lukemin.

Brownin ja Fordin välinen välierä pelataan perjantaina. Välieräkamppailu käynnistyy ensimmäisellä sessiolla aamulla kello 8.00 Suomen aikaa ja pelataan loppuun iltapäivällä kello 13.30 alkaen. Otteluvoittoon tarvitaan yhdeksän erää.

Sama on kaava lauantaina pelattavassa välierässä, jossa Englannin Ronnie O’Sullivan kohtaa Kiinan Zhang Andan. O’Sullivan kaatoi rutiinisuorituksella maanmiehensä Ali Carterin 6-4 -lukemin. Anda kaatoi maanmiehensä, Kiinan snookerlegenda Ding Junhuin tylysti 6-3 -lukemin.

O’Sullivan ja Anda kohtasivat English Openissa lokakuun alussa. Tuolloin kiinalainen käänsi ottelun 2-1 -tappioasemasta 4-2 -lukemin nimiinsä. Se on kokeneen kiinalaisen ainut voitto englantilaisesta snookertähdestä.

Tianjinin turnauksen välierän hävinneet osapuolet saavat hyvän korvauksen turnauksesta, sillä tilille kilahtaa 33 tuhannen punnan palkintoraha.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut