Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähti kovaan testiin! – Tie Helsingissä mestaruuteen täysin auki

Emil Ruusuvuori kohtaa Dusan Lajovicin.
AOP

Helsingissä pelattavassa tenniksen haastajakiertueen turnauksessa pelataan neljä toisen kierroksen ottelua torstaina. Päivän viimeisessä kamppailussa nähdään suomalaisväriä, kun turnauksessa kakkoseksi sijoitettu Emil Ruusuvuori kohtaa Slovakian tennistähden. Ottelusta voidaan ottaa kovaa taistelua.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pitää tällä hetkellä ATP-rankingia 69 hallussaan. Ruusuvuorella on erinomainen mahdollisuus nostaa rankingiaan tennisvuoden lopussa, sillä suomalainen on parhaiten sijoitettu pelaaja, joka on selvittänyt tiensä toiselle kierrokselle Helsingissä.

Helsingin haastajaturnauksen voittajalle on luvassa lähes 20 tuhannen euron palkintoraha sekä 125 ATP-pistettä.

Ruusuvuori kohtaa toisen kierroksen ottelussa Slovakian Alex Molcanin, joka kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Italian Mattia Belluccin kolmessa erässä. Molcanin ottelussa nähtiin lukuisia murtoja, sillä erät menivät 6-0, 2-6, 6-1 -lukemin slovakialaiselle.

Ruusuvuori kaatoi ensimmäisellä kierroksella Belgian Joris De Looren erätappion jälkeen 4-6, 6-0, 6-1 -lukemin.

Ottelun voittaja kohtaa perjantain puolivälierässä Intian Sumit Nagalin, joka voitti Tshekin Jakub Mensikin toisella kierroksella suoraan kahdessa erässä.

Avauskierroksella Nagal kaatoi Itävallan Dennis Novakin myös kahdessa erässä. Lokakuu oli intialaiselle heikko, sillä 26-vuotias Nagal hävisi kaikki kolme otteluaan.

US Openin karsinnoissa Nagal taipui heti ensimmäisellä kierroksella, mutta pelasi tämän jälkeen kaksi vahvaa massakenttäturnausta Euroopassa haastajakiertueella.

Päivän ensimmäisessä ottelussa 13.30 alkaen Sveitsin Antoine Bellier kohtaa Ranskan Corentin Moutetin. Bellier sai turnauksen ykkössijoitetulta Tshekin Tomas Machakilta luovutusvoiton. Bellierillä on nyt kahdeksan ottelun voittoputki.

Toisessa ottelussa Moldovan Radu Albot kohtaa Portugalin kolmanneksi sijoitetun Nuno Borgesin. Tämän ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä joko Italian Stefano Travaglian tai Kazakstanin Denis Yevseyevin, joka kaatoi keskiviikkoiltana Otto Virtasen suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis