Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Alcaraz palasi voittojen tielle – Venäläistähti raivostui: “Hän on menettänyt järkensä”

Andrey Rublev
AOP

Andrey Rublev hävisi Torinon ATP-turnauksessa Carlos Alcarazille. Venäläisen hermokontrolli oli koko ottelun ajan koetuksella ja hän menetti malttinsa useampaan otteeseen. Entinen tennistähti, Greg Rusedski oli huolissaan Rublevin käytöksestä.

Anton Rublev ei pystynyt yllättämään Carlos Alcarazia Torinon tennisturnauksessa. Espanjalainen kesti ennakkosuosikin paineet ja vei ottelun nimiinsä erin 7-5, 6-2. Alcaraz katkaisi näin ollen kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa.

Ottelun paremmasta pelaajasta ei jäänyt missään vaiheessa epäselvyyttä ja Rublev käytännössä helpotti vastustajansa työtä menetettyään hermonsa totaalisesti. Venäläinen paiskoi mailaa jalkaansa vasten väkivaltaisesti tulistuttuaan hävitystä pisteestä.

Entinen tennistähti, Greg Rusedski ei pitänyt Rublevin toimintaa hyvien tapojen mukaisena.

– Rublev on menettänyt järkensä. Hän meni täysin pähkinöiksi. Pallon katsottiin jossain vaiheessa käyneen yli rajojen, eikä hän voinut uskoa sitä. Tuo on täysin hullua, jos ollaan rehellisiä. Tuolla tavalla itseään hakkaamalla voi aiheuttaa vakavia vammoja, Rusedski tuumi Tennis 365:n mukaan.

– Hän oli onnekas välttyessään pahemmalta. On hyvä uutinen, ettei hän loukkaantunut, mutta hänen täytyy muuttaa käytöstään. Hän tavoittelee epätoivoisesti voittoa, eikä löydä tasapainoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis