Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Valtava pettymys kreikkalaistähdelle! – ATP lopputurnaus päättyi kuin seinään: “Tunsin oloni hirveäksi kentällä”

Stefanos Tsitsipas joutui keskeyttämään ATP lopputurnauksen loukkaantumisen takia
AOP

Stefanos Tsitsipasin matka ATP lopputurnauksessa päättyi tiistaina loukkaantumiseen.

Stefanos Tsitsipas ja Holger Rune ehtivät pelata “vihreän lohkon” alkulohko-otteluaan vain kolme peliä, kun kreikkalaistähti joutui keskeyttämään ottelun selkävamman takia.

– Pyydän anteeksi kaikilta faneilta ja yleisöltä, jotka tulivat tänään tukemaan minua ja katsomaan ottelua. Olen todella pahoillani, etten pystynyt pelaamaan ottelua loppuun, murtunut Tsitsipas pahoitteli lehdistötilaisuudessa.

Krekkalainen paljasti, että oli saanut lääkäreiltään vihreää valoa ennen turnausta ja lähti siksi tavoittelemaan voittoa vuoden viimeisessä turnauksessa.

– Valitettavasti tunsin oloni hirveäksi kentällä. Tein sen mitä pystyin ollakseni valmis tähän otteluun, mutta se ei onnistunut, mies harmitteli.

– Minulla oli hieman vaikeuksia liikkumisen kanssa. Se vaikuttaa lähinnä silloin kun liikun. Mutta on vaikeaa pelata niin ettei tarvitsisi liikkua.

Turnauksesta vetäytyminen on kreikkalaiselle luonnollisesti kova paikka ja mies antoi pettymyksensä näkyä keskeytyksen jälkeen.

– Vihaan otteluista vetäytymistä. En ole sellainen ihminen, joka tykkää lopettaa kesken ottelun. Se tappaa minut, etten pysty lopettamaan tätä turnausta, jota varten olen valmistautunut niin pitkään, varmistanut, että olen täysin kunnossa voidakseni esiintyä parhaalla mahdollisella tavalla ja näyttää kykyni pelaajana.

Tsitsipasin korvaa “vihreässä lohkossa” Hubert Hurkacz, joka pelaa kreikkalaisen sijasta torstaina Novak Djokovicia vastaan.

Lähde: Nitto ATP Finals

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis