Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Djokovicin hurja voittoputki päätökseen – Kotiyleisön suosikki kaatoi maailmanlistan ykkösen ATP lopputurnauksessa

Jannik Sinner voitti Novak Djokovicin ATP lopputurnauksessa
AOP

Jannik Sinner on lähellä semifinaalipaikkaa ATP lopputurnauksessa. Italialainen otti ison askeleen kohti jatkopelejä kaatamalla maailmanlistan ykkösen, Novak Djokovicin, turnauksen alkulohko-ottelussa.

Kotiyleisönsä edessä Italian Torinossa pelannut Jannik Sinner kaatoi Novak Djokovicin hurjan jännitysnäytelmän päätteeksi pelein 7-5, 6-7 (5-7), 7-6 (7-2).

– Tämä oli todella korkeatasoinen ottelu, Sinner totesi pelin jälkeen,

Reilu kolme tuntia kestänyt taisto piti tennisfanit ja katsojat paikan päällä varpaillaan. Sinner sai otteluun loistavan alun ja Djokovic oli suuren osan ottelusta takaa-ajoasemassa. Ottelun ratkaisevassa tie-breakissa Sinner iski viisi perättäistä pistettä ja varmisti itselleen kovasta taistosta voiton.

– Se on osa prosessia. Minusta tuntuu, että olen hieman itsevarmempi nyt tietyissä hetkissä.

– Olin rohkea ja fiksu tärkeissä hetkissä – erityisesti ottelun kolmannessa erässä, italialainen summasi.

Djokovic on aiemmissa parin kohtaamisissa ollut aina vahvempi, mutta kaksikon ensimmäinen kohtaaminen kovalla alustalla osoittautui italialaisen hyväksi. Voitolla Sinner katkaisi myös samalla Djokovicin komean 19 ottelun voittoputken.

– Täytyy vain onnitella häntä. Hän pelasi fantastisen ottelun. Sanoinkin niin hänelle verkolla. Mielestäni hän pelasi tärkeimmillä hetkillä parhaan pelinsä ja ansaitsi ehdottomasti voiton, Djokovic hehkutti vastustajastaan.

Sinner on voitolla nyt “vihreän lohkon” kärjessä, mutta täysin kiveen kirjoitettu semifinaalipaikka ei vielä ole. Kummastakin neljän pelaajan alkulohkosta etenee kaksi parasta semifinaaleihin.

Lähde: Nitto ATP Finals

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis