Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n tähtisikermä palasi murskaavasti voittokantaan! – Pistelinko jäi puolustuksen puristuksiin

Koripallo
Pixabay

Los Angeles Clippers otti komean päänahan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun Dallas Mavericks kaatui selkein 107-88 lukemin. Mavsin tähtipelaaja Luka Doncic teki voitavansa, mutta jäi liian yksin Clippers-puolustuksen puristuksessa.

Edellisessä ottelussaan kitkerän tappion New Orleans Pelicansille kärsinyt Los Angeles Clippers palasi jälleen voittojen tielle varhain sunnuntaina. Läntisen konferenssin parhaimpiin joukkueisiin lukeutuva Dallas Mavericks saapui vieraaksi Crypto.com Arenalle jääden kauas parhaastaan.

Clippers aloitti pelin väkevästi ja vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä 11 pisteen erolla. Tämän jälkeen ottelu hieman tasoittui, mutta Dallas ei missään vaiheessa pystynyt nousemaan rinnalle, saati taistelemaan pelin voitosta.

Loppulukemat 107-88 Clippersin hyväksi kertoo kaiken olennaisen joukkueiden vireystilasta. Clippersin riveistä löytyi onnistujia laajalla rintamalla. Kyrie Irving oli joukkueensa paras pistemies 26 pisteellään. Myös Paul George oli hyvällä pelipäällä heitettyään 25 pistettä.

Ailahtelevasti viime viikkoina pelannut Mavericks oli ottelussa lähes täysin Luka Doncicin onnistumisten varassa. Slovenialaistähti nakutti 30 pistettä ja raatoi armottomasti molempiin suuntiin, muttei saanut riittävästi apua joukkuetovereiltaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo