Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

LeBron James teki NBA-historiaa – Riisti taas yhden ennätyksen NBA-legendalta

LeBron Jamesista tuli NBA-historian eniten minuutteja pelannut pelaaja
AOP

Supertähti LeBron Jamesin henkilökohtainen kova saavutus ei auttanut, kun mies kärsi uransa kovimman tappion NBA:ssa.

Los Angeles Lakersin supertähti LeBron Jamesin ilta NBA:ssa tiistain vastaisena yönä oli kaksijakoinen. Lajin suurimpiin legendoihin kuuluva James teki nimittäin NBA:n uuden ennätyksen pelattujen minuuttien määrässä, mutta kärsi samalla uransa pahimman tappion Philadelphia 76ersille.

38-vuotias James heitti 18 pistettä, kun Lakers kärsi ruman 138-94 tappion 76ersille. Pisteitä enemmän merkitsivät kuitenkin Jamesin pelaamat minuutit. Supertähdestä tuli NBA:n historian eniten minuutteja pelannut pelaaja, kun tämä ohitti ottelun ensimmäisellä neljänneksellä ennätystä aiemmin hallussaan pitäneen Kareem Abdul-Jabbarin 66 297 minuuttia.

James on napannut NBA-legenda Abdul-Jabbarilta aiemminkin tänä vuonna ennätyksen, sillä helmikuussa James ohitti myös miehen 38 387 pisteen ennätyksen ja on nyt liigan kaikkien aikojen paras pistemies.

Jamesin henkilökohtaista saavutusta lukuunottamatta, Lakersin illassa ei paljoa juhlittavaa kuitenkaan ollut. 76ers nimittäin jyräsi Lakersin yli, liigan arvokkaimman pelaajan, Joel Embiidin, johdolla murskaluvuin 138-94.

Embiid heitti 30 pistettä, kahmi 11 levypalloa ja antoi 11 koriin johtanutta syöttöä.

Philadelphia hoiteli ottelun kotiin siis hurjalla 44 pisteen erolla. Jamesin uran aiempi suurin tappio tuli Indiana Pacersille vuonna 2019, kun se voitti Lakersin 42 pisteen turvin. Maanantain tappio oli siis Jamesin NBA-uran suurin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo