Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lewis Hamilton paljasti vaikean kauden syövän miehen itseluottamusta: “Johtuuko se minusta?”

Lewis Hamilton myönsi vaikean kauden syövän miehen itseluottamusta
AOP

Lewis Hamilton myöntää, että juuri päättynyt vaikea F1-kausi nosti esiin epäilyn brittikuljettajan kyvyistä.

Mercedeksen Lewis Hamiltonin F1-kausi 2023 oli ailahteleva ja vaikea. Seitsemän kertaa F1-maailmanmestaruutta juhlinut brittikuljettaja myönsi vastikää BBC Sportin haastattelussa, että vaikea kausi nosti esiin myös epäilyn itseen.

– Viime kädessä, kun on näin vaikeita kausia, tulee aina hetkiä, jolloin ajattelee: ‘Johtuuko se minusta vai autosta? Onko se vielä tallella?, Hamilton avasi.

– Koska sinulta uupuu se tietty taika – hetki jolloin kaikki loksahtaa paikoilleen. Auto, sinä ja se kipinä – se on uskomatonta ja sitä aina haetaan, mies jatkoi.

Hamilton on yksi F1-historian menestyneimpiä kuljettajia ja miehen puhe omien kykyjen epäilystä saattaa yllättää monet. Epäily kuuluu kuitenkin miehen mukaan asiaan ja jokainen huipputasolla kilpaileva tunnistaa hänen mukaansa sen.

– Olen vain ihminen. Jos kukaan maailmassa yrittää väittää, ettei tunne niin, niin hän valehtelee. Olemme kaikki vain ihmisiä.

Menestykseen ja voittamiseen tottuneille Hamiltonille ja Mercedekselle kausi oli vaikea. Vasta päättynyt kausi oli Hamiltonille toinen perättäinen ilman ainuttakaan voittoa. Mies nappasi kuitenkin kuljettajien MM-sarjassa kolmossijan Red Bull -kuljettajien Max Verstappenin ja Sergio Perezin jälkeen. Valmistajien MM-sarjassa Mercedes oli toinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1