Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

McLaren-tähti näkee tallilla hyvät mahdollisuudet aloittaa tuleva F1-kausi vahvasti: “Olemme oikealla reitillä”

Lando Norris
AOP

McLaren-tähti Lando Norris uskoo vahvasti, että talli on “oikealla suunnalla” tulevaa F1-kautta ajatellen.

McLaren otti isoja edistysaskeleita vuoden 2023 aikana ja tallin tähtikuljettaja Lando Norris uskoo, että sama kehityskaari voi jatkua myös ensi vuonna.

– Palapelin palasia on vielä koottava, mutta löysimme ne tärkeimmät palaset. Tiedämme, mihin suuntaan mennä, joten olen todella ylpeä koko joukkueesta, Norris kehui.

Heikon kauden alun jälkeen talli sai käännettyä suunnan ylöspäin ja kauden loppua kohden niin Norrisilta kuin Oscar Piastriltakin nähtiin vahvoja esityksiä.

Valmistajien MM-sarjassa McLaren oli lopulta neljäs. Auton vauhti oli kuitenkin tasaisesti kauden alun jälkeen jopa Mercedestä ja Ferraria nopeampaa.

– Se, että olemme ottaneet Mercedeksen ja Ferrarin vauhdissa kiinni… Olemme olleet heidän takanaan kaksi vuotta. Olemme ottaneet valtavia edistysaskeleita eteenpäin ja meillä on vielä monia asioita joita voimme parantaa, joten tämä on hyvää aikaa kannaltamme, Norris hehkutti.

Norris näkee, että jos kauden puolivälin tienoilla löytynyt vauhti ja säädökset olisivat olleet kunnossa heti kauden alusta alkaen, olisivat niin kuljettajien kuin valmistajienkin sarjojen kakkossijat olleet otettavissa.

– Tiedän, ettei se toimi niin, mutta yritän sanoa, että olemme oikealla reitillä.

Lähde: motorsport.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1