Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Toto Wolff ottaa kantaa Red Bull-tähtien väliseen kilpailuun: “Perez ei ole sekuntia hitaampi kuin Max”

Toto Wolff.
AOP

Sergio Perez ei pystynyt päättyneellä F1-kaudella haastamaan Max Verstappenia. Meksikolainen oli usein sekunnin hitaampi kuin Verstappen, jonka Mersu-pomo Toto Wolff ei kuitenkaan usko johtuvan miehen ajotaidoista.

Max Verstappenin valta-asema Formula 1:n ylivoimaisena valtiaana ei ollut kauden aikana missään vaiheessa uhattuna. Verstappen oli lähes jokaisessa osakilpailuissa täysin omissa nopeuksissaan, eikä kunnollista haastajaa tuntunut löytyvän.

Kolmanteen peräkkäiseen maailmanmestaruuteen ajanut Verstappen ei joutunut uhatuksi myöskään Sergio Perezin taholta. Tallitoverien välille ei päässyt syntymään kovaa kilpailua, sillä kaksikon välinen ero jäi niin suureksi. Verstappen oli usein sekunnin nopeampi kuin Perez, mutta Mercedeksen tallipäällikö Toto Wolff puolusti kuitenkin meksikolaiskuljettajaa.

– On vaikea käsittää, että eri tiimien hyvillä kuljettajilla on näitä suorituskyvyn vaihteluita. Tätä on ollut nähtävillä myös Sainzin (Carlos) ja Leclercin (Charles) välillä. Aivan kuten myös Georgen (Russell) ja Lewisin (Hamilton) sekä Piastrin (Oscar) ja Norrisin (Lando) kohdalla.

– Ilmeisin on Perez ja Verstappen. Perez ei ole sekuntia hitaampi kuin Max. Mistä sitten on kyse? Mielestäni kyse on renkaista. Ainoa, joka oppi käyttämään renkaita oikein tänä vuonna, oli Max.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1