Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Täällä ajetaan sprinttikilpailuja tulevalla F1-kaudella – Mukana kaksi uutta rataa

Formula 1
AOP

F1 on julkistanut ensi kaude F1-sprinttikalenterin. Tulevalla kaudella sprinttiä ajetaan kuutena kisaviikonloppuna.

Brasiliassa ajetaan ensi kaudella sprinttiä jo neljännen kerran ja Itävallassa kolmannen. Yhdysvaltojen Austinissa sekä Qatarissa ajetaan ensi vuonna toisena kautena ja uusina sprinttiviikonloppuina nähdään Kiinan ja Miamin kisat.

Kauden ensimmäinen sprintti kisataan Kiinan GP:ssä huhtikuun 19.-21.

Siitä lähtien kun sprinttiformaatti vuonna 2021 esitettiin, on sitä viilattua ja hiottu. Vasta päättyneellä kaudella formaattia muutettiin tuomalla sprinttiin omat aika-ajot. Näin sprinteistä yritettiin saada entistä viihdyttävämpiä.

Tulevan kauden sprinttikalenteri onkin suunniteltu nimenomaan viihdyttävyys edellä. Sprinttikisat valikoituivat radoille, joilla F1 uskoo ohittamisen olevan helpompaa ja kisojen näin mielenkiintoisempia.

Formaattiin ollaan kuitenkin jälleen tekemässä mahdollisesti muutoksia ja erityisesti sprinttiviikonloppujen aikatauluja saatetaan jälleen viilata. F1 on kaavaillut sprinttien aika-ajoja siirrettäväksi perjantaille, jolloin lauantaina ajettaisiin ensin sprinttikisa ja tämän jälkeen aika-ajot sunnuntain osakilpailuun.

– Meidän on jatkuvasti kehitettävä ja sopeuduttava varmistaaksemme, että teemme lajin kannalta parasta, ja siksi teemme yhteistyötä F1:n ja tiimien kanssa määritellessämme sprinttiformaatin tulevaa suuntaa, FIA:n puheenjohtaja Mohammed Ben Sulayem totesi BBC Sportin mukaan.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1