Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Horner kiistää Red Bullin osallisuuden Toto Wolffin ja tämän vaimon tutkintaan: “Ei mitään tekemistä meidän kanssa”

Toto Wolff ja Christian Horner
AOP

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on kiistänyt osallisuutensa Toto ja Susie Wolffiin kohdistuneen tutkinnan aloittamiseen.

Kansainvälinen autoliitto FIA ilmoitti aloittavansa tutkinnan Toto Wolffin ja tämän vaimon Susie Wolffin epäillystä luottamuksellisen tiedon jakamisesta.

Toto on F1-talli Mercedeksen tallipäällikkö ja osaomistaja, Susie puolestaan johtaa nuorten naiskuljettajien kehitysohjelmaa, F1 Academya. F1-kulisseissa nousi epäilys kaksikon välisestä luottamuksellisen tiedon jakamisesta toisilleen, mikä sai FIA:n ottamaan tapauksen tutkintaan.

Huhujen mukaan monet F1-tallipäälliköt olisivat valittaneet Wolffien toimista. Red Bull-pomo Christian Horner pesi kuitenkin kätensä tilanteesta ja kielsi “kannelleensa” tilanteesta FIA:lle.

– Meillä on iso kilpailu Mercedeksen kanssa radalla, mutta emme ole tehneet mitään virallista valitusta Susiesta tai Totosta tai Mercedeksestä FIA:lle, Horner korosti GP Fansin mukaan.

– Luulen, että me, kuten muutkin, olimme melko yllättyneitä eilisiltaisesta lausunnosta, mutta se ei todellakaan ollut Red Bullin aloitteesta tai vaatimuksesta.

– Itse asiassa Red Bull on ollut se tiimi, joka on ollut eniten mukana F1 Academyssä sen perustamisesta lähtien. Olemme siis tehneet tiivistä yhteistyötä Susien kanssa, joka on tehnyt hienoa työtä F1 Academyn parissa.

– Mitä tulee muihin tiimeihin, en voi puhua muiden puolesta. Tämä on FIA:n asia, he ovat ryhtyneet tähän toimenpiteeseen, mutta kuten sanoin, sillä ei todellakaan ole mitään tekemistä Red Bullin kanssa, Horner totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1