Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull -pomo vertaa Vestappenin ja Perezin tilannetta tuttuun kaksikkoon

Christian Horner tallipäällikkö Red Bull
AOP

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on verrannut Max Verstappenin tilannetta entiseen maailmanmestariin Sebastian Vetteliin.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner näkee paljon samaa Max Verstappenin ja Sebastian Vettelin tilanteissa. Vettel ajoi Red Bullilla aikanaan neljä perättäistä kuljettajien MM-sarjan mestaruutta. Verstappen juhli juuri päättyneellä kaudella kolmatta peräkkäistä mestaruuttaan.

– Nautin kovasti Sebastianin voittovuosista. Se, mitä Sebastian saavutti, oli erinomaista ja mielestäni Max on ollut samalla tavalla täysin dominoiva. Se, mitä hän on saavuttanut, on ollut esimerkillistä, Horner totesi PlanetF1:lle.

Vettelin ja Verstappenin tilanteita yhdistää myös miesten tallikaverit. Vettelin tallikaveri Mark Webber jäi auttamattomasti tallikaverinsa varjoon, eikä pystynyt sijoittumaan MM-sarjassa kolmatta sijaa paremmin saksalaisen mestaruuskausina.

Webberin tavoin myös Verstappenin tallikaveri Sergio Perez on ollut tallikaverinsa varjossa. Meksikolainen toki onnistui MM-sarjassa toisen sijan itselleen päättyneellä kaudella varmistamaan, mutta ei hollantilaista ole tosissaan pystynyt haastamaan. Perezin puolustukseksi sanottakoon, että ei ole kukaan muukaan kuljettaja.

– On kova paikka olla maxin tallikaverina, Horner myönsi.

– Meidän on vain tehtävä enemmän töitä, sillä tarvitsemme hänen suoriutuvan täysillä kaikissa 24 kisassa ensi kaudella, sillä kilpailu tulee tiivistymään entisestään, mies jatkoi.

Perezin paikka Red Bullilla on ollut jatkuvan spekuloinnin kohteena, vaikka niin Horner, kuin tallin neuvonantaja Helmut Markokin ovat toistuvasti kieltäneet, että meksikolaisen sopimus saatettaisiin ennenaikaisesti purkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1