Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Toto Wolff avaa ensi kauden tavotteita: “Olemme ottaneet oikeita askeleita”

Toto Wolff, Mercedes.
AOP

Päättynyt F1- kausi sujui Mercedeksen osalta äärimmäisen vaisuissa merkeissä. Kyseessä oli ensimmäinen kerta yli kymmeneen vuoteen, kun tiimi ei voittanut yhtäkään osakilpailua. Toto Wolff avasi medialle tallin ensi kaudelle asettamia tavoitteita.

Mercedeksen uskottiin pystyvän haastamaan Red Bullin päättyneellä kaudella, mutta toisin kävi. George Russell ja Lewis Hamilton saivat aikaan muutamia hyviä tuloksia, mutta kumpikaan ei pystynyt voittamaan yhtäkään GP:tä.

Samalla kyseessä oli jo toinen vuosi peräkkäin, kun lajin seitsemänkertainen maailmanmestari Hamilton jäi ilman ainoatakaan osakilpailuvoittoa. Mersun tallipäällikkö Toto Wolff myöntää, että työnsarkaa riittää runsaasti ensi kautta silmällä pitäen.

– Kyse on siitä, että asetamme itsellemme realistisia odotuksia, sillä meillä on korkea vuori kiivettävänämme. On olemassa yksi valmistaja, joka on todella menestyksekäs (Red Bull) ja meillä riittää kurottavaa heihin nähden, Wolff kertoo Daily Mailin mukaan.

– Samaan aikaan uskon, että olemme ottaneet oikeita askeleita eron pienentämiseksi. Tuleeko se riittämään? En tiedä, mutta me saamme vastauksia testikaudella ja ensimmäisessä osakilpailussa Bahrainissa. Olen erittäin innossani ja olisin valmis aloittamaan välittömästi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1