Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ruotsalaistähdeltä hurja myrskyvaroitus Trondheimin maailmancupissa – Niskasella vaikeaa varusteiden kanssa

Kerttu Niskanen Trondheimin maailmancupissa
AOP

Ebba Andersson antoi Trondheimin maailmancupissa kunnon myrskyvaroituksen

Hiihdon maailmancupin neljäs kisaviikonloppu kisataan tänä viikonloppuna Norjan Trondheimissa.

Viikonloppu avattiin perjantaina vapaan sprinteissä ja lauantaina ohjelmassa oli skiathlon eli yhdistelmäkilpailu.

Naisten kisan voittoon hiihti ylivoimaisella esityksellä Ruotsin Ebba Andersson. Andersson repi letkaa heti perinteisen osuudella rikki ja kasvatti johtoaan vapaan osuudella.

– Kyllä tämä oli jo hirmumyrskyvaroitus, Ylen asiantuntija Sami Jauhojärvi totesi Anderssonin hurjasta vedosta.

Maaliin Andersson hiihti 15,2 sekuntia ennen Yhdysvaltain Jessie Digginsiä. Norjan Heidi Weng oli kolmas ja Itävallan Teresa Stadlober neljäs.

– Päätin etukäteen, että haluan hiihtää kovaa tänään. Tunsin, että pystyn siihen. Tämä oli hyvä päivä, Andersson kommentoi Helsingin Sanomien mukaan.

Suomalaisnaisista päivän paras oli sijalle 11 hiihtänyt Kerttu Niskanen. Niskanen jäi Anderssonille kuitenkin yli minuutin. Nainen valitteli kisan jälkeen hieman varusteitaan ja kertoi, että erityisesti perinteisen hiihtotavan osuudella oli vaikeaa.

– Huono oli kyllä tuo pertsan osuus. Odotin vaan sitä vaihtoa, että pääsen pois. Ei oikein pitänyt suksi, ja roikuin käsillä niin pahasti, niin se tuntui kyllä pitkältä kympiltä se pertsa, nainen kertoi Viaplayn haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu