Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Uransa parhaan kauden ajanut Lando Norris paljasti totuuden kulisseista: “Joka viikonloppu jouduin sopeutumaan”

Lando Norris ajoi uransa parhaan kauden F1:ssä
AOP

F1-kuljettaja Lando Norris ajoi omienkin sanojensa mukaan “parhaan kautensa ikinä” viime kaudella McLarenilla. Mies paljasti kuitenkin, että kulisseissa kaikki ei ollut niin loistokasta, kun tulokset kauden lopussa antoivat kertoa.

McLaren aloitti kautensa F1-sarjassa heikosti, mutta onnistui autoon tehdyillä kehityksillä kääntämään kelkan. Kauden edetessä niin Lando Norris kuin tallin toinen kuljettaja, Oscar Piastri, taistelivat säännöllisesti podiumsijoituksista viikonlopuista toiseen.

Norris saavutti uransa parhaat sijoitukset viime kaudella: seitsemän palkintopallisijaa.

Mies paljasti hiljattain motorsport.comin haastattelussa, ettei tämän mieli kuitenkaan ollut täysin levollinen varikolle kävellessä edes hyvien tulosten myötä. Syynä oli, että McLarenin MCL60-auto oli kauden sisällä todella vaihteleva, eikä brittikuljettaja oikein tiennyt mitä minäkin viikonloppuna autolta odottaa.

– Minun piti sopeutua autoon joka viikonloppu. En ole kovinkaan tyytyväinen, että joka viikonloppu jouduin ajattelemaan, että ‘auto tekee tänä viikonloppuna tämän ja sitten tuon’, Norris avasi.

Mies näkee, että tilanne kuitenkin auttoi tätä myös kehittymään kuljettajana. Norris koki pystyneensä vaihtelevasta autosta huolimatta haastamaan sillä hyvin viikonlopusta toiseen.

– Olivatpa olosuhteet millaiset tahansa; oli kuuma tai kylmä, oli auto nopea tai kamppaili hieman enemmän, tai olivatko säädöt haluamani vai eivät, aloitinko edestä vai takaa – pystyin aina ottamaan kaiken irti tilanteesta, jossa olin.

– Se on mielestäni se asia, jossa olen parantanut tänä vuonna. Että pystyin sopeutumaan entistä paremmin kaikkiin näihin erilaisiin skenaarioihin ja erilaisiin olosuhteisiin, jotka haastavat sinut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1