Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottaksen tallista todella kova ennustus ensi kaudelle – Haastaa ensi kaudella jopa Red Bullia?

Valtteri Bottaksen aika Alfa Romeolla on vakuuttanut tallijohdon
AOP

Alfa Romeo vaihtoi viime kauden päätteeksi nimensä ja kisaa ensi kaudella Sauberin nimellä. Nimenmuutoksen lisäksi tiedossa on myös muutos tallin sijoituksessa valmistajien MM-sarjassa – ainakin, mikäli tallista kuultavia ennustuksia on uskominen.

Sauberin tekninen johtaja James Key nimittäin uskoo, että tallien väliset erot tulevat F1-sarjassa olemaan ensi kaudella entistä pienemmät, mikä antaa miehen mukaan Sauberillekin mahdollisuuden haastaa jopa Red Bullia ja Mercedestä.

Viime kaudella Alfa Romeo oli valmistajien MM-sarjassa yhdeksäs. Vain neljä pistettä jumboksi jäänyttä Haasia parempi. Matka F1-sarjan kärkeen on kieltämättä pitkä, mutta Key uskoo, ettei tallien välillä ole ensi kaudella niin suuria tasoeroja.

Monilla katse on Sauberin kohdalla suunnattu jo kauteen 2026, jolloin tallista tulee saksalaisen Audin tehdastalli. Key kuitenkin vakuuttaa, että tallissa lähdetään itsevarmoina ja optimistisina ensi kauteen.

– Lähtöruudukko on todella tiivis. Se ei ole ilmiselvää ulkopuolelta katsoessa, sillä nokkimisjärjestys on edelleen sama.

– Mutta jos katsot kierrosaikoja, niin olemme kaikki 98,5 prosenttia yhtä nopeimman auton kanssa, mies avasi.

– En aio jatkaa liikaa tästä, mutta jos katsot päällekkäisyyksiä vaikkapa meidän ja Mercedeksen tai Red Bullin välillä, kyse on vain muutamasta mutkasta, jarrutuksesta tai jostain muusta, Key jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1