Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Häkkinen ottaa kantaa Red Bullin kuljettajatilanteeseen: “Pidän sitä hyvin epätodennäköisenä”

Sergio Perez
AOP

F1-legenda Mika Häkkinen pitää Sergio Perezin jatkoa Red Bullilla epävarmana. Häkkinen ei usko, että meksikolaiskuljettajalle sorvataan uutta sopimusta nykyisen umpeutuessa tulevan kauden jälkeen.

Sergio Perezin sopimus on päättymässä tulevan kauden lopussa. Monien F1:tä seuraavien mielestä hän oli onnekas saadessaan pitää työpaikkansa pettymykseen päättyneen kauden 2023 jälkeen.

Mika Häkkinen uskoo, että Perez on Red Bullille tärkeä, mutta epäilee, ettei hänelle sorvata uutta kontrahtia, jos vaisut tulokset jatkuvat ensi kaudella.

Vuonna 2021 Red Bullille saapunut Perez tulevaisuudella on spekuloitu runsaasti, sillä Daniel Ricciardo kärkkyy taustalla tilaisuuttaan. 290 pistettä Max Verstappenin taakse viime kaudella jäänyt Perez joutuukin toden teolla taistelemaan paikastaan.

– Yleensä jompikumpi on hitaampi, tässä tapauksessa Perez on hitaampi kuin Max. Se on ollut aika selvää viime aikoina, Häkkinen tuumi PlanetF1:n mukaan.

– Jos hitaampi tallikaveri pystyy toimimaan hyvin tiimin kanssa, säilyttää motivaationsa ja pysyy kolme tai neljä kymmenystä nopeammasta autosta, en näe tilanteessa ongelmaa.

– Jos toinen kuljettaja alkaa kuitenkin valittamaan ja syyttelemään muita omista vaisuista tuloksista, on ongelmia luvassa. On todella tärkeää, että tiimillä on kaksi tietyllä tasolla olevaa kuljettajaa. Onko Perezin tulevaisuus Red Bullilla? Pidän sitä hyvin epätodennäköisenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1