Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen supertähti tunteikkaana odotetun paluun jälkeen: “Takana on luultavasti yksi urani rankimmista vuosista”

Rafel Nadal kaatoi Dominic Thiemin Brisbane Internationalin tennisturnauksessa
AOP

Rafael Nadal palasi pelikentille vakuuttavalla esityksellä voittamalla Dominic Thiemin Brisbanen tennisturnauksessa.

Rafael Nadalin odotettu paluu pelikentille ei jättänyt ketään kylmäksi: 22-kertainen Grand Slam -mestari palasi lähes vuoden tauon jälkeen tositoimiin juuri niin vakuuttavana kuin odottaa saattoikaan.

Lonkkaoperaatiossa käynyt Nadal kohtasi Brisbane International turnauksen avausottelussaan, niin ikää loukkaantumisista paljon urallaan kärsineen, Itävallan Dominic Thiemin. Espanjalainen Nadal vei ottelun kahdessa erässä pelein 7-5, 6-1.

Kuten aiemmin uutisoimme, avauserässä Nadalin pelissä ei näkynyt pelaamattomuus juuri lainkaan vaan espanjalainen pommitti painavia peruslyöntejä syvälle Thiemin kenttäpuoliskolle. Erän ensimmäiset murtopallot nähtiin vasta 12. pelissä, kun Nadal onnistui käyttämään niistä kolmannen hyödykseen ja viemällä erän nimiinsä.

Toisessa erässä Nadal jatkoi ensimmäisessä erässä saamaansa momentumia ja paineli erän selvään 6-1 voittoon.

– Rehellisesti, tämä päivä on minulle tunteikas ja tärkeä. Takana on luultavasti yksi urani rankimmista vuosista, Nadal iloitsi ottelun jälkeen.

– Minulla oli mahdollisuus palata vuoden jälkeen ja pelata upean yleisön edessä ja pelata vielä erittäin positiivisella tasolla heti ensimmäisenä päivänä – Se on jotain mikä saa minut ja koko tiimini tuntemaan niin paljon ylpeyttä.

Nadal myönsi, että paluu sai tämän hermostuneeksi ja mieleen nousi epäilyjäkin. Vahva esitys ja voitto petaavat espanjalaiselle kuitenkin loistavan startin Brisbanen turnaukseen, jonka tarkoituksena on valmistaa tätä muutaman viikon päästä koittaviin Australian avoimiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis