Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen venäläistähti jatkoi hurjaa virettään! – Puolivälieriin Brisbanessa

Venäjän Roman Safiullin selvitti tiensä Chengdun ATP-finaaliin.
AOP

Tennisvuosi 2024 on lähtenyt käyntiin ryminällä. Tällä viikolla ATP-kiertueella pelataan kaksi ATP-250 -tason turnausta. Toinen näistä pelataan Australian Brisbanessa, jossa on myös mukana lähes vuoden tauolta palannut Espanjan Rafael Nadal. Turnauksessa käynnistettiin keskiviikkona toinen kierros ja yksi alkukauden mielenkiintoisimmista pelaajista venyi hienoon voittoon omassa kamppailussaan.

Brisbanen ATP-turnauksessa yläkaavion toisen kierroksen ottelut ovat ohjelmassa keskiviikkona. Yksi turnauksen mahdollisista yllättäjistä eli Venäjän Roman Safiullin selvitti tiensä jo puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon.

Ensimmäisellä kierroksella kolmen erän taiston jälkeen turnauksessa kolmanneksi sijoitetun Ben Sheltonin tiputtanut Safiullin sai keskiviikkonakin tehdä täyden päivätyön voiton eteen. Safiullin kaatoi erätappion jälkeen Australian kovalyöntisen Alexei Popyrinin 6-7, 6-4, 7-6 -lukemin ja eteni puolivälieriin.

Safiullin pelasi erinomaista tennistä australialaista vastaan, sillä venäläinen syötti yhteensä 23 ässää ja voitti 81 prosenttia ykkössyötöistään. Kakkossyötöistään ATP-rankingia 39 hallussaan pitävä Safiullin vei nimiinsä 59 prosenttia. Murtopalloja venäläinen antoi vastustajalleen yhteensä 14 kappaletta, mutta menetti ottelussa vain kertaalleen syötön.

Safiullin oli ottelun ratkaisevaa kolmatta erää jos 5-2 -lukemin tappiolla Popyrinin murrettua venäläisen toisen syöttövuoron päätöserässä. Australialaisella oli 5-3 -tilanteessa 0-40 -johto venäläisen syötössä, mutta Safiullin voitti viisi pistettä putkeen ja nappasi 5-4 -tilanteessa murron Popyrinin syöttöön neljännellä murtopallolla.

Popyrin sai erässä vielä kaksi ottelupalloa, kun 5-6 -tilanteessa Safiullin antoi 15-40 -johdon australialaiselle, mutta onnistui pitämään tukalasta tilanteesta huolimatta syöttönsä. Katkaisupelissä venäläinen ei enää syöttöjä menettänyt vaan vei sen selvin lukemin 7-3 -nimiinsä.

Puolivälierässä venäläinen kohtaa viime vuonna tämän tavoin kovan nousun ATP-rankingissa tehneen Italian Matteo Arnaldin. Arnaldi kaatoi kolmieräisessä taistossa Slovakian Lukas Kleinin. Arnaldi pitää hallussaan sijaa 44 tällä hetkellä ATP-listalla.

Brisbanen päivän viimeinen toisen kierroksen ottelu on ykkössijoitetun Tanskan Holger Runen ja Venäjän Andrei Shevchenkon välinen taistelu. Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä Australian James Duckworthin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis